Green Concept scoort met EX

Green Concept is dé go-to expert in de regio Brussel en Waals-Brabant als het aankomt op sportvelden. Ze hebben een hart voor perfectie en een passie voor het creëren van prachtige lijnen voor sportevenementen en clubs. Denk maar aan hun geweldige projecten zoals de veldbelijning van het Koning Boudewijnstadion voor de wedstrijd België-Zweden en RWDM die altijd kan rekenen op spierwitte belijningen.

Een grote stap vooruit

Ondanks hun succes met het gebruik van de Expo-Line robot, streefde Green Concept naar het verder verbeteren van hun belijningskwaliteit waardoor ze besloten over te stappen naar het EX-Concept.
“Na een test met de E-marker wilden we twee machines. Vandaag zijn mijn team en ik enorm tevreden met de E-marker. Een echte aanrader!”

Verbetert gemak en kwaliteit

Met het EX-Concept heeft Green Concept niet alleen de kwaliteit van hun belijningen naar een nieuw niveau getild, maar operationeel maakten zij ook een stap vooruit. Voor de overstap waren ze afhankelijk van techniekers om eventuele problemen met hun belijningsapparatuur op te lossen waardoor ze kostbare tijd verloren. Met het EX-Concept kunnen ze ter plaatse het probleem bekijken en meteen oplossen waardoor ze rechtstreeks verder kunnen met hun belijningen.
De belijningen zelf zijn met de Performance verf nog witter waardoor de velden er indrukwekkender uitzien. Daarnaast heeft EX-Concept ook impact op het verbruik. Met de E-marker verbruikt Green Concept 9 liter verf per veld in tegenstelling tot de 20 liter die nodig was met de robot.
nl_NL_formalNederlands (Formeel)