EX - CONCEPT

EXPLORE EXPO-LINE’S
EX-CONCEPT

“The e-volution starts here!” Maak je klaar voor dè revolutie op gebied van sportveldbelijning.
Het Expo-Line Team lanceert in 2023 namelijk het ‘EX-Concept’. Een alles-in-één service!
Het EX-Concept is een totaal nieuwe benadering van service en ondersteuning voor vrijwilligers bij voetbalclubs of andere sportvereningen . Met als ‘core / focus’ rendabiliteit. 

Door het gebruik van geavanceerde app in combinatie met ons innovatieve belijningstoestel, de E-Marker,
zal Expo-Line een gehele transformatie teweegbrengen in de markt.

VAN EX TOT E-COMMUNITY

E-Club
Als E-Club ben je gebruiker van het EX-Concept. Hierdoor geniet je van een uitgebreid servicepakket, ondersteund door een exclusieve E-Line Support.

E-Line
Een toegewijde supportteam staat dagelijks voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw belijningstoestel optimaal presteert en dat je een vlekkeloze ervaring hebt.

E-Line is samen met de E-Marker, de E-App en het E-box systeem de basis van het EX-Concept. Het EX concept steunt echter op een aantal belangrijke ‘E’ pijlers. Zo maakt elke EX-User gebruik van verschillende E-Tools:
  • E-Marker: Een revolutionair belijningstoestel dat werkt met een geregistreerd innovatief E-Box systeem;
  • E-Box: Een ‘plug & paint’ systeem dat bestaat uit drie E-Boxen die verbonden zijn met je E-Marker.
   Dankzij de E-SparePartBox, de E-PumpBox en de E-BatteryBox was technisch onderhoud nog nooit zo eenvoudig en efficient. ;
  • E-Line: Een volledig ‘technical support’ pagina is terug te vinden op de app met handige video’s + tekst.
   Maar ook contact mogelijkheden via mailing, chat functie en contacformulier waarin je foto’s of
   video’s kan uploaden en veel meer..;
  • E-App: Met deze applicatie van Expo-Line op jouw telefoon heb je altijd en overal toegang tot onze omgeving;
  • E-Community & E-Club: Alle gebruikers van het EX-Concept worden Expo-Line’s E-Clubs, waardoor jouw club deel uitmaakt van een groot netwerk over de taal- en landgrenzen heen. Met variaties van E-Clubs tot zelfs E-Ambassador service
   en E-Ambassador Premium Clubs.
  • E-Shop: In enkele tikken navigeer je eenvoudig door onze vernieuwde webshop en was Expo-Line nog nooit zo dichtbij;
  • E-Service: Omvat het volledige online support ondersteund met pre- en aftersales via alle gekende online kanalen van mailing tot E-App support.

Expo-Line’s EX-Concept zal de voetbalwereld op zijn kop zetten. Met onze vernieuwde lijn van performance verven, die hand in hand gaan met het EX-Concept, bereik je een hoger rendement, verbruik je minder verf en verbeter je de kwaliteit van de belijning. Win, win, win!

E-WHY & E-WHAT?

Waarom zou je instappen in het EX-Concept? Deze abonnementsformule biedt tal van voordelen en doordat deze marktconform op maat gemaakt is kan je in deze formule komaf maken van o.a:

 • Transportkosten voor technisch onderhoud
 • De algemene kosten voor een technisch onderhoud;
 • Het betalen voor nieuwe onderdelen.
 • Je kan eveneens rekenen op een snellere (online) service en veel meer… Het biedt een complete oplossing voor sportveldbelijning met toegang tot hoogwaardige E-Tools, snelle en efficiënte E-Service en een bruisende E-Community.

Expo-Line lanceerde in 2023, vlak voor het begin van het nieuwe voetbalseizoen het EX-Concept. Zodat jouw club of vereniging de nieuwste technologieën tegen realistische prijzen kan gebruiken. Om zo jouw club of vereniging naar een hoger niveau te kunnen tillen.

Hoewel we online niet alles willen prijsgeven, is er al tal van info te vinden over het EX-Concept. Momenteel stromen de aanvragen voor de E-Marker alsook het totale EX-Concept binnen.. Heb jij interesse of wil jouw club al deel uitmaken van Expo-Line’s “early” E-Clubs (community). Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of mail naar info@expo-line.com of sales@expo-line.com Het Expo-Line Team staat voor je klaar!

*Let op! Door de drukke periode werken wij momenteel met een wachtlijst en kan het tot 3 werkdagen duren alvorens ons team contact met je opneemt.

E-TOOL VAN DE WEEK

Vanaf 1 juli 2023 publiceert Expo-Line elke week een E-Tool van het EX-Concept. Expo-Line gaat van start met het E-Box systeem. Het “plug and paint” systeem maak technisch onderhoud en support gewoonweg efficiënt en éénvoudig. 

Technisch probleem? Zodra we jouw E-Box ontvangen hebben, sturen we je direct een nieuwe of je ruilt hem om bij een E-Ambassador Club in jouw buurt.

Elke E-Club maakt gebruik van een E-Marker dat gekoppeld is aan dit E-Box systeem. Drie E-boxen die de kracht van éénvoud in technologie symboliseren. Twee E-Boxen (E-Pump- en E-BatteryBox) worden op het toestel bevestigd. Bewaar al je onderdelen moeiteloos in onze handige E-SparePartBox.

Dankzij onze geavanceerde E-Box technologie is er geen technicus meer nodig op locatie en zijn er geen verzendkosten voor onderdelen.

Het E-Box systeem is een revolutionair systeem dat ontwikkeld, getest en goedgekeurd is door het Expo-Line Team.

Binnenkort beschikbaar in de App Store en Google Play Store: EX-Pass, exclusief voor EX-User.

Maak kennis met de E-App, dé ultieme toevoeging aan Expo-Line’s EX-Concept. Altijd en overal toegang tot onze uitgebreide omgeving via deze innovatieve E-App. Beheer je E-Clubaccount, E-shop en sluit je aan bij de bruisende E-Community. Ons E-Line supportteam staat klaar met technische hulp, instructievideo’s en uitlegteksten. En dat is nog niet alles! We hebben plannen voor een exclusieve Premium room voor onder andere E-Ambassador clubs, met onder meer inzicht in je (verf)verbruik maar ook een tool voor ‘direct contact’ met het Expo-Line Team.

Na de levering van je E-Marker ontvang je eenvoudige installatie- en registratie-instructies voor de E-App van Het Expo-Line Team zelf.

Met de E-App zet Expo-Line twee stappen vooruit in de E-volution. Het is dé essentiële stap voorwaarts in ons streven naar vooruitgang en innovatie. Bereik nieuwe hoogten in je E-ervaring met Expo-Line – alles binnen handbereik dankzij het krachtige EX-Concept en de E-App.

MELD JE AAN ALS E-CLUB!

Nu al overtuigd? Of heb jij sowieso nood aan een nieuw belijningstoestel? Skip the line. Meld je hieronder aan als E-Club.
Laat eenvoudig je ‘mailadres, telefoon, naam en clubnaam’ achter en wij nemen a.s.a.p contact op met een mogelijkheid tot afspraak of demo.

Blijf op de hoogte en maak deel uit van de toekomst van sportveldbelijning met Expo-Line. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe jij en jouw club kunnen profiteren van het EX-Concept en een E-Club kunnen worden!