De E-Marker is door één van onze klanten zelfs uitgeroepen tot de “Mercedes van de belijningsmachines”. Dat kan dienen als compliment. Het geeft voldoening en doet ons alleen maar deugd, dat we geslaagd zijn in ons opzet. Ons doel was immers een super degelijke en gebruiksvriendelijke belijningsmachine te ontwikkelen, waarbij we rekening trachten te houden met alle mogelijke details die voor een terreinmeester belangrijk zijn, voor het uitvoeren van de wekelijkse klus en dit op een uiterst comfortabele manier.

En conséquence, ce ne sont pas "quelques" clubs qui montent actuellement à bord du Concept EX, mais des dizaines. Et cela dans toute la Belgique et les Pays-Bas.
Par ailleurs, les premiers clubs pilotes d'ambassadeurs ont démarré, comme prévu dans le cadre du déploiement progressif de la vision entièrement renouvelée de l'Expo-Line, dans le cadre de l'EX E-volution.

Het bestaansrecht van evolutie is nu eenmaal dat het blijft evolueren. En dat is exact hoe wij het zien…“We are not put on this world to remain stagnant…”

fr_FRFrançais